Start her

Hva kan du egentlig bruke en VA til og hvorfor bĂžr du velge meg?

digital assistent va virtuell assistent Apr 03, 2024

Hei!

Helt ærlig, her er det bare fantasien som setter grenser tenker jeg. Jeg klarer i alle fall ikke å komme på noe jeg ikke gjør av tekniske ting i bedriften.

Her er noe av det jeg gjør

Alt du kan komme på inne i Kajabi, så sant du gir meg tilgang. 
Dette kan være, men begrenser seg ikke til:

  • Design og oppsett av nettsidene dine inkludert alle systemsidene, jeg oversetter dem også til norsk hvis du foretrekker det. Dette gjelder blant annet 404 side, takkesiden etter kjøp, butikk, bibliotek, logg inn siden og bloggen din (om du ønsker å ha det)
  • Sette opp betalingssidene og koble produkttilbudene dine
  • Opprette opt-in, takkeside, e-postsekvens, skjemaer, tagger og koble alt sammen.
  • Koble til domene ditt
  • Importerer kontaktene dine til Kajabi fra andre plattformer
  • Overfør nettsiden din, landingssider, e-postkampanjer og medlemskapsside eller/og kurs fra andre nettsteds leverandører, ved å bruke nærmest mulig design eller en total fornyelse, alt etter hva du måtte ønske

I tillegg tar jeg alltid opptak av alt jeg gjør på siden din, slik at du kan få en fullstendig gjennomgang OG lærer om hva jeg har gjort i bedriften din, i tilfelle du ønsker å gjøre det selv senere.

Jeg gjør også enkel videoredigering, hvis du trenger å redigere en freebie, takke-video, lydfiler osv.

Det er et par ting jeg ikke gjør, og dette er det:

Copywriting
Designe logoer
Design generelt
Markedsføring og SoMe-innhold

Som du ser er det ikke mye jeg ikke gjør. Jeg stiller opp til det du trenger meg til, enten det er å være co-host på webinar, fikse ting som ikke funker, lage ting slik at de funker, sette opp quiz (du må ha spørsmål og svar selv)

Jeg kan ta meg av kundeservice, enkelt regnskap, kort sagt, hva enn du trenger at jeg gjør.

Det viktigste for meg er at jeg er der for deg når du trenger meg, dvs jeg er alltid tilgjengelig for mine kunder (innen rimelighets tid så klart, ikke midt på natten)

Fordeler med meg som VA kontra ansatt?

Du faktureres for utført tjeneste, dvs du slipper å ansette meg og alt det fører med seg av lønn, arbeidsgiver avgift osv.

Det er svært viktig for meg å være effektiv og gjøre ting skikkelig, slik at du blir mer enn fornøyd med det jeg gjør for deg. Jo mer effektivt og bra arbeid jeg leverer, jo større sjans er det jo for at du er fornøyd og sier det til dine venner. Dvs, dersom det er noe du ikke er fornøyd med, så fikser jeg det til du er fornøyd, uten ekstra kostnad. 

Min visjon er at du skal få en enklere arbeidsdag, slik at du får mer tid til å fokusere på de tingene du elsker og brenner for. Du er her for å hjelpe noen, og jo mer tid du har til å hjelpe, jo bedre er det for både deg, dine kunder og meg. 

Jeg elsker å jobbe i kulissene, slik at du og din bedrift skinner. Jeg har drevet for meg selv siden 2007, enten i fysisk bedrift som dyrebutikk eller matbutikk, eller online. Jeg begynner med andre ord å få noe erfaring i det å drive bedrift.  Jeg vil derfor også alltid være der som sparringspartner for deg om du skulle trenge det. 

Jeg er fleksibel, løsnings orientert og svært opptatt av at du skal få det aller beste hver eneste gang. 

Dersom du lurer på om dette er noe for deg, hvorfor ikke ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat? Finn deg en tid som passer her, så snakkes vi plutselig!

Booking av time her

 

 

Bli den fÞrste som fÄr vite nÄr det skjer noe nytt

Bli med pÄ e-postlisten min og motta siste nytt og oppdateringer.
Ikke bekymre deg, informasjonen din vil ikke bli delt.

Jeg liker heller ikke SPAM og vil aldri selge informasjonen din, uansett grunn.